Mynter.net

Handle bitcoin på nettet

Det er mulig å tjene penger på å handle bitcoin i form av derivater. Her får du en introduksjon til hvordan man kan handle bitcoin på nett.

Handle bitcoin online

Det er forholdsvis enkelt å handle bitcoin på nettet, dersom man i stedet for å handle direkte i bitcoin benytter såkalte bitcoin-derivater.

På den måten trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten til bitcoin-lommeboken, hvilken bitcoin-børs du skal bruke eller alt annet som normalt fobindes med bitcoinhandel. Du trenger bare fokusere på bitcoin-kursen, og ikke noe annet.

Start å handle med kryptovaluta

Kryptovalutaer er i ferd med å totalt endre alt i finansmarkedene verden over.

Velg en god nettmegler, og du har en god mulighet til å handle bitcoin (BTC) mot store valutaer som:

  • Amerikanske dollar
  • Euro
  • Britiske pund
  • Japanske Yen
  • Norske kroner

Du kan begynne å handle med kun et lavere beløp, og det er mulig å handle hele døgnet både på hverdager og i helgen.

Siden man aldri vet helt hvor kursen vil gå, er det en trygghet i å benytte stop-loss og take-profit, som henholdsvis beskytter deg mot tap og sikrer gevinst.

Det finnes ikke mange gode nettmeglere som tilrettelegger for bitcoin-handel gjennom derivater, men noen få er det.

Handle bitcoins via nettmegler

En av de beste for øyeblikket er easyMarkets som har hatt et operativt tjenestetilbud til tradere over hele verden i nesten to tiår. De er en regulert nettmegler og sørger for den sikkerheten du som investor og trader trenger.

easyMarkets har et bredt utvalg tradingprodukter i tillegg til bitcoin-derivater, og sammen med god handelsprogramvare og god kundeservice er dette en nettmegler å anbefale.

En seriøs bitcoin-nettmegler bør som et minimum tilby funksjonalitet som stop-loss. easyMarkets har dette, og mer: Med garanterte stop-loss har man en mulig utvei slik at man unngår uønskede tap på handelen. På samme måte kan man sikre seg gevinst ved å benytte take-profit funksjonalitet.

I bitcoin-miljøet er man vant til å slippe unna transaksjonsgebyrer, og easyMarkets har implementert dette i sine tjenester: Som en av svært få nettmeglere har de nemlig ingen transaksjonsgebyrer på handel. Dessuten dekker easyMarkets dine innskudds- og uttaksgebyr, slik at du du mottar akkurat det beløpet du setter inn eller tar ut.

Negativ saldo-beskyttelse er en annen funksjon implementert hos easyMarkets, og innebærer at du aldri kan miste mer enn du investerer når du handler med bitcoin CFD-er.

Husk at all trading innebærer risiko. I den forbindelse minner vi om at all investert kapital innebærer en betydelig risiko. Rentesikringsavtaler, opsjoner og differansekontrakter er som du kanskje vet lånefinansierte produkter og bærer en betydelig risiko for tap av investert kapital. Det er ikke sikkert at denne type handel passer for deg. Sørg derfor for at du fullt ut forstår risikoene og aldri investerer penger som du ikke har råd til å tape. Vi fraskriver oss i denne forbindelse alt ansvar i forhold til hva man velger å gjøre med informasjonen på denne siden.

Bitcoin-trading på hverdag og i helgen

Normalt har tradere kun mulighet til å handle på hverdager, da de fleste børser er stengt i helgene. Slik er det som du vet ikke for bitcoin, som er en desentralisert digital valuta, og da kan ikke en seriøs bitcoin-nettmegler stenge sine dører heller.

Ved å bli en bitcoin-trader kan du dermed utvide tradinguken med å handle bitcoin også i helgen.

Ny på bitcoin trading?

Det finnes mange hjelpemidler og læreverktøy på nettet, og det greieste er kanskje å benytte nettmegleren direkte slik at man får den mest oppdaterte kunnskapen som er relevant for akkurat den handelsplattformen man bruker.

Dersom du er interessert i å prøve eller vil lære mer, kan du klikke her for å handle bitcoins og kryptovaluta.

Tjene penger på bitcoin

Tjene penger på bitcoin

Mange har blitt millionærer på bitcoin, noen har til og med blitt milliardærer. Her får du en oversikt over hvordan man tjener penger på bitcoin.

Blockchain

Blockchain, også kjent som blokkjede

Blockchain er en spennende teknologi som ikke nødvendigvis trenger å dreie seg om bitcoin eller finans i det hele tatt. Lær mer om blokkjeder her.

Bitcoin mining

Bitcoin mining: Grave etter bitcoins?

Bitcoin mining vil si å utvinne bitcoin fra det kryptologiske universet. Det har lite til felles med vanlig gullgraving eller gruvedrift, men noen fellestrekk er det kanskje. Lær om bitcoin mining her.

Irreversible bitcoinbetalinger

Betalinger med bitcoin er irreversible

Det er ikke mulig å angre på en bitcoin-betaling. Gjort er gjort og spist er spist. Betalinger med bitcoin er altså irreversible.