Mynter.net

Hvorfor trenger du bitcoin?

Bitcoin har forandret den finansielle verden vi lever i, og her er noen grunner til hvorfor du som ikke allerede eier bitcoins bør vurdere å skaffe deg noen.

Hvorfor bitcoin

Bitcoin er en teknologi som allerede har forandret mye, men det er sannsynligvis ingenting opp mot det som kommer. Kryptovaluta vil etter all sannsynlighet totalt forandre vår finansielle fremtid, på måter som er vanskelig å forestille seg i dag.

1. Verdensomspennende transaksjoner raskere enn lynet

Med bitcoin kan man overføre penger direkte mellom to parter hvor som helst i verden, og dette i løpet av svært kort tid. Dette til forskjell fra banksystemet som omfatter fordyrende og tidsreduserende mellomledd.

2. Bitcoin uten inernett

Selv om man mangler tilgang til internett, vil det være mulig å handle bitcoin. Ved bruk av kun et mobiltelefonnummer kan man sende og motta bitcoin hvis det er tilrettelagt for dette, slik det allerede er noen steder.

3. Enkel konvertering til annen valuta

Et viktig aspekt ved alle valuta, er hvor enkel den er å konvertere til en annen valuta. Bitcoin som digital valuta kan konverteres til alle valuta i verden, og i tillegg kan den konverteres til alle andre digitale valuta.

4. Du trenger ingen bank

Ikke alle verdensborgere er så heldige at de kan stole på myndighetene sine. Banksystemet i mange deler av verden er råttent, og bitcoin fremstår her som et mye bedre alternativ. Når store deler av en befolkning velger å flytte midlene sine over til bitcoin, vil det naturligvis påvirke bitcoinkursen. Tilbud og etterspørsel. Desto flere som ønsker seg bitcoin, jo mer vil prisen på bitcoin stige.

5. Alle bitcoin transaksjoner blir loggført

Det at alle transaksjoner blir loggført og overvåket i sanntid er en av de beste sidene ved bitcoin-systemet. Det er ikke en sentral enhet som står for dette, men i stedet noe som utføres over hele nettverket. Bitcoin er robust.

6. Prisen på bitcoin kan mangedobles mange ganger langt inn i fremtiden

Det er riktig at vi har sett store kursfall i bitcoin, og det kan være litt skremmende å investere i noe som omfatter så drastiske prisbevegelser. Man kan være redd for å kjøpe på topp, og at prisen så vil falle og aldri komme tilbake. Selv om det er en teoretisk mulighet, så er det også historisk sett slik at bitcoin stadig når nye høyder, og vi har blitt vant med å se at bitcoin med jevne mellomrom når nye høyder og rekorder både når det gjelder omsetningsvolum og pris. Det finnes ingen garanti for at prisen vil fortsette å vokse, men det kan virke som om at bitcoin kan komme til å bare fortsette å vokse seg større og større. Kanskje vil det være slik at det å eie en eneste bitcoin i fremtiden vil være tilstrekkelig til at man kan kalle seg superrik? Allerede i dag representerer det å eie én bitcoin mer enn hva de fleste har av verdier.

Som du ser er det mange grunner til hvorfor man bør vurdere bitcoin. Her var bare noen forslag, og på ingen måte en altomfattende oversikt. Det finnes mange grunner til hvorfor man bør vurdere å kjøpe bitcoin. Kanskje har du noen helt andre grunner til hvorfor du bør eie bitcoin?

Tjene penger på bitcoin

Tjene penger på bitcoin

Mange har blitt millionærer på bitcoin, noen har til og med blitt milliardærer. Her får du en oversikt over hvordan man tjener penger på bitcoin.

Handle bitcoin online

Handle bitcoin på nettet

Det er mulig å tjene penger på å handle bitcoin i form av derivater. Her får du en introduksjon til hvordan man kan handle bitcoin på nett.

Blockchain

Blockchain, også kjent som blokkjede

Blockchain er en spennende teknologi som ikke nødvendigvis trenger å dreie seg om bitcoin eller finans i det hele tatt. Lær mer om blokkjeder her.

Bitcoin mining

Bitcoin mining: Grave etter bitcoins?

Bitcoin mining vil si å utvinne bitcoin fra det kryptologiske universet. Det har lite til felles med vanlig gullgraving eller gruvedrift, men noen fellestrekk er det kanskje. Lær om bitcoin mining her.